Eking d.o.o. Rijeka

Riječka tvrtka EKING d.o.o. osnovana je 1993. godine s ciljem pružanja visokokvalitetne usluge računovodstva, revizije i poreznog savjetovanja. Tvrtka je upisana u registar Hrvatske revizorske komore te obavlja spomenutu djelatnost na temelju dobivenog ovlaštenja za rad revizorskih društava. Naš tim čine ovlašteni revizori s certifikatom HUR-a (Hrvatske udruge revizora), izdanim u suradnji s Institute of Chartered Accountants in England and Wales, a ujedno su i ovlašteni računovođe s certifikatom Udruge računovođa, poreznih savjetnika i financijskih djelatnika. Također, tim uključuje iinterne revizore za gospodarstvo kao i za banke i financijske institucije, a u tijeku je i obuka za stečajnog upravitelja. U našem radu koristimo se aktivno engleskim i talijanskim jezikom.
Pored revizija, imamo višegodišnje iskustvo u računovodstvenoj praksi, te u bankarskom sektoru na području analiza financijskih izvještaja.

Financial-planningVeliku pažnju pridajemo kontinuiranom napretku našeg stručnog tima, stoga redovito pohađamo seminare, edukacije, kongrese i radionice u zemlji i inozemstvu. Potvrđuju to brojni certifikati i priznanja industrije, kao i tehnologija koju koristimo te način rada koji prati inovacije u financijskom sektoru. Nesprestano praćenje novina u našoj grani omogućuje nam obavljanje posla u korak s pravnim regulativama na području revizije, računovodstva, poreza i financija. To znanje koristi nam pri savjetovanju tvrtki kojima pomažemo da vode svoj posao u skladu s važećim zakonima, propisima i standardima.
Kako bismo klijentima pružili što kvalitetniju i potpuniju uslugu, uz ovlaštene revizore i računovođe u poslovnom okruženju stalno su prisutna i dva pomoćni djelatnika – jedan asistent u reviziji i jedan računovođa, pravna podrška – odvjetnik, te informatička podrška – informatičar. Također bismo htjeli naglasiti da njegujemo individualan pristup svakom komitentu u svim segmentima rada, što rezultira predanim radom na stjecanju uvida u stanje tvrtke i iznalaženjem optimalnog rješenja.
Svoje usluge nudimo i provodimo širom Hrvatske, ali i izvan njenih granica, stoga valja napomenuti da se u radu, pored hrvatskoga jezika, koristimo engleskim i talijanskim jezikom.